hozzászólások (3)

leírás

Könnyű, vékony „sejtes” mintázatú cukrászati készítmény, alakja a használt sütőforma függvényében változó. Az ostyatészta lisztből, vajból cukorral, tojással és vízzel vagy tejjel készül, gyakran ízesítik. A tésztát nem sütőben, hanem előmelegített ostyasütőben sütik. Az étkezés történetében voltaképpen a különféle ostyák voltak a goffri ősei.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban sokáig eláll.

ostyalap alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (3)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        szaltasik
        szaltasik h, 2012-09-24 10:17

        Kedveseim!
        Most vagyok először regisztrált tag itt, korábban "csak" lelkes használója voltam a NoSalty-nak.
        Én is arra vagyok kíváncsi, hol lehet ostyalapot venni? Érkezett válasz erre a csaknem 5 hónapos kérdésre, csak én nem találom? Segítsetek, kérlek!
        Köszönettel:
        Kati