Lecsókolbász

Lecsókolbász

Leírás

A lecsókolbász sokak szerint, a hagyományos magyar lecsó egyik elengedhetetlen kelléke; „fradi kolbász”, ill. „mindent bele” kolbász néven is elhíresült. A lecsókolbász ömlesztett húsipari készítmény, mely sertéshúst, gyártási szalonnát, vizet, sertésbőrkét, konyhasót, keményítőt, szójalisztet, fűszereket, ízfokozót és aromákat tartalmaz. A lecsókolbászt a lecsón kívül rakott krumpliba is szokták tenni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Lecsókolbász

fehérjetartalom

13 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

61 g

Hány kalória

gramm

lecsókolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

szénhidrát

víz

61 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek