hozzászólások

leírás

Tipikusan magyar ételféleség, ami túróból vöröshagymával, tejföllel és fűszerekkel, általában sóval, egész köménymaggal és pirospaprikával készül. Elkészítése sokféleképpen variálható: a tehéntúrót keverhetjük juhtúróval, tejföl helyett használhatunk natúr joghurtot, tehetünk bele csípős paprikát, mustárt, fokhagymát, vajat, tojást, kenőmájast stb. Alapanyagként hidegtálakhoz, sonkatekercsekhez, szendvicsekhez, pogácsákhoz, leveles tészták töltelékeként stb. használhatjuk.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

Körözött alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!