Kínai só

Kínai só

Leírás

A nátrium-glutamát, más néven az E621 jelzésű ízfokozó, amelyet elsősorban keményítőből, cukornádból, cukorrépából, melaszból nyernek ki. A kínai és a japán konyha nem egyértelműen pozitív megítélés alá tartozó nélkülözhetetlen kelléke.Ízfokozó tulajdonságából fakadóan élénkíti az ízeket, ezért használják a levespor és leveskocka gyártó cégek is nagy előszeretettel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

100g Kínai só

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

kínai só?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

0 találat

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek