Kínai só

Kínai só

Leírás

A nátrium-glutamát, más néven az E621 jelzésű ízfokozó, amelyet elsősorban keményítőből, cukornádból, cukorrépából, melaszból nyernek ki. A kínai és a japán konyha nem egyértelműen pozitív megítélés alá tartozó nélkülözhetetlen kelléke.Ízfokozó tulajdonságából fakadóan élénkíti az ízeket, ezért használják a levespor és leveskocka gyártó cégek is nagy előszeretettel.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

100g Kínai só

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kínai só?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

0 találat

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?