hozzászólások

leírás

Rizsből erjesztéssel készített alkoholos ital, amit sárga bor néven is emlegetnek, kínaiul chao xing a neve. Színe, nevéhez híven borostyánsárga, világosbarna. A rizst élesztővel erjesztik speciális, alacsony ásványi anyag tartalmú vízzel. A kész ital 16-18%-os alkoholtartalmú. Főként étkezés közben fogyasztják, de a főzéshez is felhasználható, elsősorban  mártások, húsételek készítéséhez.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Kínai rizsbor alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!