Petra alapanyag

energiamegoszlás

kalóriatartalom

gramm
0 kcal
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Zriga
Zriga p, 2011-02-25 14:00

Sziasztok!

A jó fajta só drágább, mint a többi. Ne dölj be a hazugságoknak, tiszta sóra van szüksége a szervezetnek! Meg persze fontos, hogy ételeink ne csak a nevükben legyenek egészségesek.

Az igazi tiszta sót úgy hívják, hogy nátrium-klorid, NaCl, nem pedig másképpen, ezt az általános iskolában mindenki megtanulta. -Meg azt is, hogy a káliumra szüksége van a szervezetnek, de mérgezö (ha nem hiszed, nézz utána s ne csodálkozz, hogy ennyi beteg ember van Magyarországon), ha túladagolják.- Ezért ne káliumkloridos sóval sózzad az ételeidet.
Ha teheted, néha vegyél tengeri herkentyüket. Rengeteg receptet tudsz itt találni, hogy hogyan készitsed el:)
Hosszú életet és jó egészséget kívánok mindenkinek!