Csirke felsőcomb

Csirke felsőcomb

Leírás

A csirke alsócombjához ízülettel kapcsolódó felső lábrésze. Kicsontozva jól tölthető, de sütni és párolni is kitűnő. Lebőrözve, megfosztva az inaktól és ízületektől rántani és sütni jó választás. A Csirkepörköltbe és csirkehúslevesbe egyaránt felhasználhatjuk.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

100g Csirke felsőcomb

fehérjetartalom

16.52 g

zsírtartalom

98014.931 g

szénhidráttartalom

0.25 g

víztartalom

66.47 g

Hány kalória

gramm

csirke felsőcomb?

Top ásványi anyagok

Foszfor

157 mg

Nátrium

81 mg

Magnézium

18 mg

Kalcium

7 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.347 g

Kolin

45.7 mg

Niacin - B3 vitamin

4.625 mg

E vitamin

0.21 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

16.52 g

Zsír

telített zsírsav

4.524 g

egyszeresen telített zsírsav

6.94 g

többszörösen telített zsírsav

3.467 g

koleszterin

98 g

ásványi anyagok

Kalcium

7 mg

Vas

0.68 mg

Magnézium

18 mg

Foszfor

157 mg

Nátrium

81 mg

Cink

1.29 mg

Réz

0.054 mg

Mangán

0.013 mg

Szelén

18.9 µg

szénhidrát

víz

66.47 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.073 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.145 mg

Niacin - B3 vitamin

4.625 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.19 mg

Folát

3 µg

Kolin

45.7 mg

Retinol

23 µg

Lutein+zeaxantin

108 µg

E vitamin

0.21 mg

D vitamin

3 µg

K vitamin

2.1 µg

B12 vitamin

0.62 µg

A vitamin

23 µg

B6 vitamin

0.347 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek