hozzászólások

leírás

Kerek, sötétzöld vagy narancssárga héjú tök. Ősszel érik és nagyon édes az íze.
Eredetileg New England-ből származik és onnan került át Japánba. Hokkaido szigetéről származik a neve.
Alkalmas levesnek, pürének, sőt, leginkább tölteni kiváló. A megsütött tök héja is elfogyasztható.
Magas karotin- és vitamintartalma miatt kedvező az antioxidációs hatása, ezáltal fogyasztása csökkentheti a rák bizonyos fajtáinak kockázatát.

mikor vegyem

Augusztustól késő őszig tudjuk megvásárolni a piacokon.

hogyan tároljam

A hűtőszekrény zöldésgrekeszében több hétig is eltartható, de ajánlott a betakarítást követően minél előbb elfogyasztani.

Hokkaido tök alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!