Gépsonka

Gépsonka

Leírás

Hőkezelt húsipari sonkás felvágott termék melyet pácolással állítanak elő. A gépsonkát nagyrészt kicsontozott egybefüggő combból készítik, préselik illetve formázzák, majd főzik 80 oC fokon. Zsírtartalma 100 gramm termékben 7-8g, fehérje 23g, koleszterin 70g, energiatartalom 670kJ/157kcal. Az egyes gyártók termékei között különbségek lehetnek.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, zárt dobozban, vagy papírban.

100g Gépsonka

fehérjetartalom

19 g

zsírtartalom

1 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm gépsonka?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1100 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

19 g

Zsír

telített zsírsav

1 g

ásványi anyagok

Nátrium

1100 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!