Füstölt sajt

Füstölt sajt

Leírás

A sajtot a szikkasztás után a füstölőben füstölésnek vetik alá. A füstölés egy napig is eltarthat, a sajtot hidegen, azaz 12-24 °C fokon keményfával füstölik. A sajt színe világos barna lesz, íze egyénien karakteresebbé válik és alkalmas lesz olyan ételek készítésére, amelyek enyhén füstölt, fűszeres ízt igényelnek. Kezdetben a füstölés az eltarthatóságot szolgálta és nem a sajtok különleges aromáját

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Füstölt sajt

fehérjetartalom

22 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm füstölt sajt?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?