Csirke felsőcomb

Csirke felsőcomb

Leírás

A csirke alsócombjához ízülettel kapcsolódó felső lábrésze. Kicsontozva jól tölthető, de sütni és párolni is kitűnő. Lebőrözve, megfosztva az inaktól és ízületektől rántani és sütni jó választás. A Csirkepörköltbe és csirkehúslevesbe egyaránt felhasználhatjuk.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig mélyhűtőben.

100g Csirke felsőcomb

fehérjetartalom

16.52 g

zsírtartalom

98014.931 g

szénhidráttartalom

0.25 g

víztartalom

66.47 g

gramm csirke felsőcomb?

Top ásványi anyagok

Foszfor

157 mg

Nátrium

81 mg

Magnézium

18 mg

Kalcium

7 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.347 g

Kolin

45.7 mg

Niacin - B3 vitamin

4.625 mg

E vitamin

0.21 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

16.52 g

Zsír

telített zsírsav

4.524 g

egyszeresen telített zsírsav

6.94 g

többszörösen telített zsírsav

3.467 g

koleszterin

98 g

ásványi anyagok

Kalcium

7 mg

Vas

0.68 mg

Magnézium

18 mg

Foszfor

157 mg

Nátrium

81 mg

Cink

1.29 mg

Réz

0.054 mg

Mangán

0.013 mg

Szelén

18.9 µg

szénhidrát

víz

66.47 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.073 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.145 mg

Niacin - B3 vitamin

4.625 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.19 mg

Folát

3 µg

Kolin

45.7 mg

Retinol

23 µg

Lutein+zeaxantin

108 µg

E vitamin

0.21 mg

D vitamin

3 µg

K vitamin

2.1 µg

B12 vitamin

0.62 µg

A vitamin

23 µg

B6 vitamin

0.347 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!