Cider

Cider

Leírás

Almából készült kellemesen buborékos, alacsony alkoholtartalmú ital. Ízét tekintve lehet egészen száraz, de kapható édes cider is. Sokszor almaborként, vagy almasörként említik, az igazság valahol a kettő között van: a cider átmenetet képez a bor és sör közt. Nyáron jéghidegen fogyasztva frissítőként szolgál, télen forralt borhoz hasonlóan készíthetjük el. Nemcsak finom ital, de egészséges is, magas antioxidánstartalma révén.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrapolcon.

100g Cider

fehérjetartalom

0.07 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

2.72 g

víztartalom

86.58 g

Hány kalória

gramm

cider?

Top ásványi anyagok

Foszfor

20 mg

Magnézium

11 mg

Kalcium

8 mg

Nátrium

5 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.054 g

Kolin

5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.166 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.037 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.07 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

8 mg

Vas

0.37 mg

Magnézium

11 mg

Foszfor

20 mg

Nátrium

5 mg

Cink

0.13 mg

Réz

0.007 mg

Mangán

0.124 mg

Szelén

0.2 µg

szénhidrát

cukor

0.79 g

víz

86.58 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.005 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.023 mg

Niacin - B3 vitamin

0.166 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.037 mg

Folát

1 µg

Kolin

5 mg

B6 vitamin

0.054 g

Címlapról ajánljuk

Sajttól roskadó húsvéti sós sütik

Megadjuk a módját a húsvéti vendégvárásnak: sajtos sós sütiket sütünk, de nem sima pogácsát vagy sajtos rudat: stanglit dupla sajttal, csigát fokhagymásan-sajtosan, mini kiflit libazsírosan, krumplisan, és persze sajtosan.

Nosalty

További cikkek