hozzászólások

leírás

 
A burgonyapüré a főtt burgonya összetörésével, pürésítésével előállított étel. A püréhez általában kevernek vajat vagy margarint, tejet, tejfölt vagy tejszínt és fűszerezik sóval, borssal, szerecsendióval, de ezerféle különböző ízesítése lehetséges. Változatosan elkészíthető köret, hiszen a burgonyapüréből olajban kirántva krokett, tepsin, formanyomóval alakítva hercegnő burgonya, tortaformában, más alapanyagokkal rétegezve rakott burgonyapüré készíthető.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Egy-két napig eláll a hűtőben.

Burgonyapüré alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!