hozzászólások

leírás

A hentes által feldolgozott borjú felső bordázata melletti húsrészeket karajnak nevezzük. A borjú marjától  (magas hátszín)húzódó bordák adják a sütni való hosszú karajt, a hátrébb lévő bordák a nemesebb rántani  való rövid karajt. A borjúkarajra általában jellemző, hogy a vágóállat zsírosabb részét képezik, ezért inkább parázs fölött vagy sütőben süssük.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben vagy mélyhűtőben.

Borjúkaraj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!