Vége a hamburger és hot dog közötti dilemmának

Egy ausztrál férfi még 2009-ben sikeresen szabadalmaztatta, majd mostantól el is kezdte értékesíteni a Hamdogot, ami gyakorlatilag a hot dog és a hamburger keresztezése. 

Az újonnan forradalmasított gyorskaja egy igen vicces formájú zsemle lett, ami úgy néz ki, mint egy bumeráng vagy UFO alakú hamburgerbuci. A zsemle közepébe teszik a kettévágott hamburgerpogácsát, majd a hús közé érkezik még a virsli is, és végül jól telenyomják a szószokkal és némi zöldséggel.

A Hamdog atyja,Mark Murray szerint azért is forradalmi hibridje, mert az emberekkel gyakran elfordul, hogy azon vacillálnak, hogy hamburgert vagy hot dogot egyenek, hiszen mindkettő oltári finom. Eddig kompromisszumot kellett kötniük, hogy végül melyiket válasszák, mostantól azonban ez a gond is egycsapásra meg van oldva.A kombóval egyébként először egy helyi tévéműsorban próbálkozott, ahol potenciális vállalkozók kerestek finanszírozást az ötleteikhez. Akkor a befektetők még nem találták elég jónak a projektet, Murray azonban már árulja a terméket, és franchise partnereket keres.

És ezt olvastad már?

Ezeket olvastad már?

17 szerepben a hamburger

Két francia művész megunta a munkahelyi szendvicseket, és nekiálltak hamburgereket sütni, végül 17 különböző szerepbe bújtatták a burgereket. A fotókat most te is láthatod!

Hering András

[via BBC]

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

9 ázsiai leves, amit ha megkóstolsz, szerelmes leszel

Temérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!

Nosalty

További cikkek