Új trend hódít a mekisek között, amit nem nagyon lehet mire vélni

Érdekes tálalási módot találtak a mekizők a hamburgerüknek. Új őrület terjed, amit nem nagyon lehet megérteni.

Tavaly nyáron az emberek elkezdték a jeges kávéjukra tenni a fánkjukat, és mindenki ezen pörgött. A fánk a kávéval még össze is passzol. Belefér kategória...

Egyeseknek azonban ez édes kevés. A japán mekizőknek meg főleg. Az idei trend most ez:

Igen, jól látjátok, egy sajtburger és egy csibeburger átszúrva egy szívószálon, egy pohár tetején. De ne álljunk meg itt, itt a reggelis változat:

Mi értelme van az egésznek?

https://twitter.com/O_om86/status/883690249854959624

Mi sem tudjuk! Az új trend nem tetszik mindenkinek, és hozzánk hasonlóan mások sem értik miért jó hecc az egész. Van, akinek egy életre elment az étvágya a képek láttán...

...ezeket láttad már?

Ezeket olvastad már?

via Delish.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek