Az új reggeli kínálatával mindenben újhullámos lett a Damniczki Cukrászda Budapest!

A Damniczki Budapest – cukrászmanufaktúra a nyitás óta eltelt egy évben megmutatta, hogy a fagylalt, a sütemény és a kávé terén nem ismer kompromisszumokat. 

Hétfőn reggel 10 órakor a Damniczki Cukrászdában kezdtünk egy sajtóreggelin, ahol bemutatták a legújabb reggeli kínálatukat. A péksüteményeket a The Mill kézműves pékség készíti, kizárólag prémium minőségi alapanyagok felhasználásával. A The Mill pékmestere, Markovics Gergely könnyen megtalálta a Damniczki cukrászda kínálatába passzoló, egyedi minőségi péksüteményeket.

Nincs reggeli kávé nélkül, így a gondosan elkészített kávés italokra is gondoltak, amik a francia reggeli élményéhez hozzájárulnak: kiváló náluk az olasz és újhullámos espresso, de ha valaki igazi különlegességet szeretne, akkor filterkávét is megkóstolhat.

A Damniczki folyamatosan frissülő kínálata mindig alkalmazkodik a szezonalitáshoz: a fagylaltpultban jelenleg is 24-féle fagylalt, sorbet és tejes változat tálalható. Igazán különleges ízeket is megkóstolhatunk itt, mint például a mascarponés medvehagyma, vörösboros málna, vagy a pritaminpaprikás málnafagyi.

A fagyi, a kávé és a péksütemények mellett igazi francia monodesszerteket tudunk megkóstolni, amik szintén az évszaknak megfelelően változnak.

Ha egy igazi különleges élményre vágyunk, akkor mindenképpen látogassatok el a Hercegprímás utcában lévő Damniczki Budapest – cukrászmanufaktúrába!

Ezeket olvastad már?

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek