Új holland sajtmárka a piacon

Tradíció, szakértelem és természetesség - ez az újonnan a magyar kereskedelmi porondra lépő holland sajtok minőségi garanciája. Tegyél egy próbát, kóstold meg őket! (x)

A holland Frico sajtok, melyek világszerte több mint 80 országban elérhetők, már itthon is kaphatók. Magas minőségüket és egyedi ízeiket három fontos dolog garantálja: a tradíció, a szakértelem és a természetesség.

Minden egyes Frico sajt készítésekor ezeket a szempontokat tartják szem előtt a sajtgyártó mesterek, akik a Frico sajtokat friss tejből, több mint 110 év tudása és tradíciója alapján készítik. Elkötelezettségük a minőség és az ízek iránt minden egyes Frico sajtban érződik, amelyek ugyanolyan szenvedéllyel készülnek ma, mint 1898-ban. A jó sajt egyik legfontosabb titka a jó minőségű friss tej, amit a Hollandiára jellemző zöld mezőkön legelő fríz tehenek biztosítanak a Frico sajtok gyártásához. 1 kg Frico sajthoz közel 10 liter friss tej szükséges, hiszen a tej alapvető alkotórészei szolgálnak a sajtok alapjául, nagyjából 10-szer nagyobb koncentrációban, mint a tej esetében. A Frico sajtok amellett, hogy rengeteg értékes tápanyagot tartalmaznak, nagyon jó minőségűek és rendkívül ízletesek is, így tökéletes részét tudják képezni a mindennapok étkezéseinek. (x)

Tudj meg többet a Friesland termékekről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek