Top 9 különleges tonhalkrém

Unjuk a vajat, a májkrémet és a felvágottakat? Készítsünk halkrémet tonhalból, egyszerűen, gyorsan, változatosan és egészségesen!

A túrókrémek mellett az én kedvenc sós krémeim a halkrémek. Ezek közül is talán a tonhalkrémeket lehet a legjobban variálni, a legváltozatosabban fűszerezni, ízesíteni. A tonhal fogyasztásával - a húsfélék, a tojás és a tejtermékek mellett - változatosabbá tehetjük teljes értékű fehérjebevitelünket és még némi omega-3 zsírsavhoz is jutunk.

Érdemes többféle változatot, ízesítést is kipróbálni, a lehetőségek száma gyakorlatilag végtelen. Én most összegyűjtöttem 9, kicsit különlegesebb tonhalkrémreceptet, próbáljátok ki őket!

Olvasd el!

Top 5+1 növényi omega-3 forrás

  1. 1.

    Mascarponés tonhalkrém

  2. 2.

    Tojásos tonhalkrém

  3. 3.

    Aszalt paradicsomos-kakukkfüves tonhalkrém

  4. 4.

    Tonhalkrém fetával

  5. 5.

    Túrós tonhalpástétom

  6. 6.

    Tonhalkrém chilisen

  7. 7.

    Kukoricás tonhalkrém

  8. 8.

    Tonhalas pástétom 4. - sajtkrémes-olívás

  9. 9.

    Avokádós tonhalkrém

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!