Top 7 rántott sajt

A karácsonyi nagy családi összejövetelek előtt tartsunk néhány húsmentes napot. Készítsünk rántott sajtot, ezt kicsik és nagyok egyaránt kedvelik.

Aki igazán szereti a rántott ételeket, azt nem zavarja, hogyha olajban sütik kedvencét. Aki viszont vigyáz vonalaira, vagy csak próbál kevésbé olajosan sütni, annak ott van a sütő, mint a rántott sajt elkészítésének egy másik lehetősége. Az alábbi kis összeállításban mindenki megtalálhatja a neki legkedvesebbet: sonkába göngyöltet, zabkorpával borítottat, golyóba formáltat egyaránt.

  1. 1.

    Camembert sajt diós panírban, áfonyával

  2. 2.

    Rántott sajtgolyók

  3. 3.

    Rántott sajttekercs

  4. 4.

    Sütőben sült rántott sajt

  5. 5.

    Zabkorpás rántott hús és sajt brokkolipürével

  6. 6.

    Almával töltött camembert

  7. 7.

    Sonkába rejtett hamis rántott sajt

Olvastad már?

Legjobb bejgli készítési praktikáink

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek