Top 7 csőben súlt hús jó gazdagon és szaftosan

A húsok egyik legjobb elkészítési módja, ha csőben sütjük őket, sok sajttal, esetleg zöldséggel, és meg több szafttal. Te melyiket választanád?

  1. 1.

    Sertésborda Dubarry módra

  2. 2.

    Brokkolis sertéskaraj Dubarry módra

  3. 3.

    Rántott hús gazdagon zöldkörettel

  4. 4.

    Bécsi csirke

  5. 5.

    Kukoricas pulykamellgratin

  6. 6.

    Csirke gratin olaszosan

  7. 7.

    Csirkemell Dubarry módra füstölt sajttal

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

14 foszlós-omlós leveles tésztás apróság a kedves vendégeknek

A leveles tészta nagy könnyebbséget tud jelenteni az általában káoszos konyhai sürgés-forgásban: nagyon gyors, a bolti változat sem ciki, finom, és sós meg édes formában is felhasználható. Sőt, még húsokat is bugyolálhatunk bele! Lássuk ezúttal, hogy milyen sajtos-sós apróságok készülhetnek belőle vendégváró gyanánt.

Nosalty

További cikkek