TOP 10 meggyes sütemény

Ideje elővenni a nagymama pite- vagy piskótareceptjét, és új magaslatokba repíteni némi friss, nyári meggyel!

Hogy miért a meggy a nyári sütik egyik legkedveltebb hozzávalója? Mert lehet, hogy önmagában kissé savanyú, de édeskés tésztaköntösbe csomagolva tökéletes kiegészítője szinte az összes desszertnek! Végre elfelejthetjük a kamrapolcon sorakozó befőtteket - sőt, remélhetőleg már el is fogyott mind, és raktározhatunk a következő télre - , és kiélvezhetjük a vörös bogyók friss zamatát. Összeválogattuk kedvenc receptjeiteket, hogy minél több tippet adjuk az idei meggyezéshez. Ja, és ezt a szuper magozási technikát már láttátok, ugye?

  1. 1.

    Almás bögrés

  2. 2.

    Meggyes-csokis cobbler

  3. 3.

    Meggyes lepény

  4. 4.

    Meggyes-joghurtos-diétás sütemény

  5. 5.

    Meggyes-túrós rétes

  6. 6.

    Citromos-meggyes clafoutis lisztmentesen

  7. 7.

    Édesmama meggyes pitéje

  8. 8.

    Felhő torta

  9. 9.

    Fordított meggyes süti 2.

  10. 10.

    Joghurtkrémes-meggyes piskóta

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek