Top 10 kedvenc receptetek a múlt hétről

A lángos meg a koviubi meg a meg a főtt kukorica meg a cukkini meg a tök! Minden van, ami nyári, és ez így van jól...

  1. 1.

    Boston krémes szelet

  2. 2.

    Tejfölben pácolt csirkemell tepsis reszelt krumplival

  3. 3.

    Balatoni lángos

  4. 4.

    Igazi strandos lángos

  5. 5.

    Kovászos uborka egyszerűen

  6. 6.

    Főtt csöves kukorica

  7. 7.

    Sajtos cukkinigolyók

  8. 8.

    Egyszerű tökfőzelék

  9. 9.

    Lusta barackos-túrós süti

  10. 10.

    Fokhagymás cukkinifasírt

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek