A természet kincsei palackba zárva - prémium ivóvíz a Szigetköz szívéből

A Szigetközi Friss Víz természetes ízével hódít. Harmóniát teremt érzékszerveink számára, hiszen lágy, selymes ízével igazán kiemeli az ételek és italok zamatát. Ismered? (x)

A Szigetközi Friss Víz mottója szerint: a harmónia egyszerűen a tisztatermészeti kincsekben rejtőzik. Ezért váltküldetésükké, hogy ellenőrizhető tényekrealapozott minőséget kínáljanak, egyenesen aSzigetköz szívéből.

Bocuse D’Or kapcsolat

A természetes szűrésű, nem túl nagy ásványi anyag tartalmú vizek kiemelik az ételek ízét. Egyebek mellett ezért is esett a Bocuse D’Or Akadémia Magyarországi Tagozatának a Szigetközi Friss Vízre és külföldi brandjére, a Panta Aqua The Water-re a választása, hogy 2015-ben a lyoni döntőn népszerűsíthettük a világ csúcs gasztronómusai számára a magyar víz, azon belül is a Szigetközi Friss víz kiváló minőségét.

Borok kísérője

Természetes íze és sima textúrája miatt, hasonlóan az ételek világához, a borkultúrát is viszonylag hamar meghódította a víz, mert hagyja érvényesülni a borok zamatát, illatát és esztétikai szépségét.

Szénsavas kiadás

A Szigetközi Friss Víz natúr és szén-dioxiddal dúsított változatban is kapható, literes, 0,5 literes és 0,25 literes kiszerelésekben, visszaváltható palackokban.

Tudj meg még többet a Szigetközi Friss Vízről itt!

Ezeket olvastad már?

Te hogyan iszod a kávét?

Reggel egy rövid presszókávé, délután egy hosszú sok tejjel. Mikor hogy esik jobban. De vajon ismered-e az összes kávétípust? Mi összegyűjtöttük őket egy csokorba! (x)

Nosalty
Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek