Te mihez kezdesz az első falattal? Harapod vagy töröd, ha eléd kerül? Szavazz!

Mert az első falat fontos - te ezeket az ételeket harapod vagy töröd elsőre? Közvéleménykutatunk!

1. Jöjjön az első - banán. Mi a helyzet nálatok?

Banánból:

2. Csokis keksz - vele mi az első dolgod?

Kekszek házilag:

3.És a parenyica sajt? Szálanként vagy harapva?

4. Fánk - vele mit teszel?

Fánkreceptek:

5. Friss bagett vagy kifli

6. Táblás csoki - a nagy megosztó!

Csokis szuperségek:

Ezeket olvastad már?

via

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek