Medvehagyma, újhagyma, retek - az első tavaszi fecskék, amelyek azt üzenik, hogy végre vége a télnek. A hosszú hónapok után különösen nagy öröm ezeket a friss tavaszi primőröket fogyasztani. Egyétek frissen vagy alig főzve - készítsétek például uzsonnára!
-
1.
Medvehagymás Lala kifli
-
2.
Medvehagymás tojáskrém
-
3.
Tavaszi mártogató
-
4.
Medvehagymás-sonkás muffin
-
5.
Medvehagymás-tojásos crostini
-
6.
Fetás spenótos pite
-
7.
Tavaszi káposztasaláta variációk
-
8.
Mángolddal töltött lepénykenyér
-
9.
Kecskesajtos kenegető
-
10.
Sonkás-tormás töltött tojás
-
11.
Négysajtos saláta
-
12.
Medvehagymás körözött
-
13.
Sült burgonyás medvehagyma saláta