Szüreti fogások bográcsban

Valószínűleg az utolsó alkalom az évben a kerti főzésre a szüret. Ha sok embert kell megetetni, akkor pedig mi lenne jobb választás a bográcsnál?

A szüret már elkezdődött, de egyes helyeken akár október végéig is eltarthat. Ha van szőlőnk, ilyenkor jó összecsődíteni a barátokat, ismerősöket, ha pedig minket hívnak, eszünkbe se jusson kihagyni! Akár mi rendezzük, akár mi megyünk, enni kell valamit, és egy egész napos kinti munka mellé ideális választás a bográcsozás - legyen benne pörkölt, leves, vagy valami késő nyári egytálétel. Mi most a 15 kedvencünket válogattuk ki Nektek - szemezgessetek bátran!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek