A sütőt kapcsold be, ne a fűtést!

Takarékoskodjunk még a gázszámlával, és a hőfokszabályzó tekergetése helyett inkább a sütőt izzítsuk be estére!

Itt van újra: a hétre már havazást is ígértek. Az ilyen hírek hallatán az ember egyre jobban elgondolkozik azon, hogy este beizzítsa-e a fűtést az otthon melege érdekében. Van ám néhány trükk, amivel anélkül segíthetünk a helyzeten, hogy a fűtésszámla miatt aggódnunk kellene. Az egyik például, ha összekapcsoljuk a kellemest a hasznossal, és a vacsorakészítéshez olyan receptet választunk, amelynél a sütő elengedhetetlen kellék. Nemcsak használat közben, de a hús vagy desszert elkészülte után is ontja magából a meleget, és az étellel párban garantáltan felmelegíti testünket és lelkünket egyaránt!

  1. 1.

    Nagymama mákos-almás rétese

  2. 2.

    Töltött dagadó Napfény és fűszertől

  3. 3.

    Fokhagymás pulykaszárny

  4. 4.

    Cassoulet

  5. 5.

    Kati néni vajas-túrós pogácsája

  6. 6.

    Sajtos rakott krumpli

  7. 7.

    Francia zöldséges pite

  8. 8.

    Panko chicken nuggets

  9. 9.

    Csülök pékné módra

  10. 10.

    Házi kifli 4. - régimódi

  11. 11.

    Belga trüffel torta

  12. 12.

    Kinder tejszelet - ahogy Klivi készíti

  13. 13.

    Duplacsokis rusztikus muffin

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek