Rendhagyó, de gyönyörű karácsonyi asztalok

Ti is szeretitek feldíszíteni az ünnepi asztalt Karácsonykor? És unalmas már a sok piros, arany, ezüst és zöld szín a Mikulásokkal és angyalokkal? Nézd ezeket!

Szuperszépséges, az ünnepekre díszített asztalokat válogattunk Nektek Karácsonyra - ha már unod a sok éve használt, mindenhol unásig csépelt formákat, télapókat, angyalokat, színeket, inspirálódj ötleteinkből. Képek nektek.

1. Menjetek ki a kertbe!

És szerezzetek különféle szép ágacskákat, zöldet, száraz ágat, bármit, tegyétek a tányérba, köré, az asztalra!

2. Stíluskavalkád - ne félj tőle!

Ha nincs elég terítéked, akár kölcsön is kérhetsz, de vegyítheted is a stílusokat, tányérokat, poharakat. Jól néz ki, ha az eklektika mellett döntesz - nem muszáj ragaszkodni az egységességhez!

3. Háztartási csomagolópapír - olcsó, mutatós!

Gondolnád, hogy ilyen jól tud kinézni, ha az asztal közepére egy vastag csík barna csomagolópapírt raksz? Mellette ágak, sok zöld, és aranyra festett mini tökök illetve tobozok!

Ez is érdekelhet!

Így dekoráld az ünnepi asztalt!

4. Fehér dominancia, égősor

Az asztal ünnepisége itt már azzal eldőlt, hogy az asztal közepére került egy hosszú égősor gömbökből - mi imádjuk, Ti? További díszek a fehér hosszú gyertyatartók, hajtogatott hópelyhek és az apró törpefenyők fehér kaspóban.

5. Faág a csillárról, díszgömbökkel

Applikálj az ünnepi asztal feletti plafonrészre száraz faágat, és akassz rá díszgömböket, vagy csak tekerj rá egy hosszabb égősort néhány szép kis mécsestartó lámpával. Ahogy az asztal felett csüngnek, remek látvány lesz!

(cikkötlet: thekitchn)

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek