Pop cake-et sütöttünk a Tchibóval!

A Tchibo új termékkollekcióját teszteltük a WestEndben és az Aréna Plázában. Ott voltatok? Ha nem, akkor most beszámolunk az eseményről! (x)

Édes órákat töltöttünk a Tchibóval

Megérkezett a Tchibo legújabb tavaszi termékcsaládja. A cég vezetői ebből az alkalomból neves cukrászokat és bloggereket kértek fel, teszteljék a sütéskollekció egyes darabjait. Részünkről ízHuszár, Kárai Dávid főszerkesztőnk és Dacota, világutazó bloggerünk erősítette a csapatot. Február 23-án, hétfőn velük is találkozhattatok a WestEnd, illetve Aréna Pláza Tchibo-szaküzleteiben.

Elsőként a Cakepop-sütő került górcső alá

A legjobb őrület a cakepop! A Tchibo új tavaszi termékcsaládjának egyik darabjával, a 12 adagos elektromos sütinyalóka-készítőjével erre is gondolt. Tapadásmentes bevonata segít abban, hogy a tészta ne ragadjon oda, így segítségével 5-8 perc alatt minden esetben kerek bogyókat süthetsz. Utána jöhet a közös díszítés. Pálcikákat találsz a csomagolásban!

A mini szilikon sütőformát is kipróbáltuk

Egyszerre 20 minikuglófot vagy formasütit készíthetsz ezekben a pudingokhoz és desszertekhez is megfelelő színpompás szilikonos sütőformákban. A rugalmas anyagú formákból könnyen kiforgathatod az elkészült finomságokat, sőt, még mélyhűtőben és mikrohullámú sütőben is használhatod őket!

A Tchibo kiváló minőségű termékeivel szeretné minél több ember életét megszínesíteni, ezért minden héten egyedülálló és gondosan összeállított termékválasztékot kínál. Úgyhogy irány a bolt! (x)

Keresd meg a hozzád legközelebbi Tchibo-szakboltot!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek