Pincér, egy patkány van a cappuccinómban! - Semmi gond, itt ez a módi

Ezt a kávézót biztosan nem azoknak találták ki, akiknek rágcsáló fóbiája van. Csak remélni tudjuk, hogy a példa nem lesz ragadós. 

„Természetesen betartunk minden szabályt és higiéniai előírást” – mondta a San Francisco Dungeon képviselője, miután az élményparkban egy olyan kávézót nyitottak, ahol patkányok között szolgálják fel a kávékat és a péksüteményeket. A helynél állítják, hogy a „Ratte” és „Rattucino” (a patkány angolul rat) nevű különlegességeket patkánymentesítik a felszolgálás során, így nem kell tartani a fertőzésektől. A kávézó által feltöltött fotókon ebben nem lennénk biztosak.

Forrás: SF Dungeon

A patkányos kávézót szerencsére csak két alkalommal hívják életre, és az kezdeményezésnek jótékony célja is van. A rágcsálók egy kifejezetten patkányokra specializálódott menhelyről érkeznek. A szervezők azt szeretnék elérni, hogy minél több kis rágcsáló otthonra találjon. A szervezetnek 1998 óta összesen 250 háziállatként nevelt kis patkányt sikerült megmentenie.

Ezt láttad már...

Ezeket olvastad már?

via Eater

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk