Péntek: leves + főétel + édesség, mindhárom édesburgonyából

 Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma megint az édesburgonyát pécéztük ki magunknak - imádnivalóan finom, édeskés, egészséges, és gyönyörű színű!

LEVES

Megfázás elleni leves

Recept itt!

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Fetás édesburgonya

Recept itt!

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Édesburgonyás, gyömbéres felfújt

Recept itt!

Még több felfújt itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek