Nyereményjátékunk véget ért - nézd meg, kik nyerték az ünnepi italokat a kedvenc húsvéti sütijükkel!

Véget ért a receptversenyünk. Nagyon köszönjük, hogy ilyen sokan indultatok. A nyerteseinket a cikk végén láthatjátok! Gratulálunk nekik!

Minden családban megvannak a szokásos húsvéti sütik, de mégis melyik lenne az, amelyik mellé szívesen elkortyolnál egy pohár Baileyst is? Nevezd most be ezt a finomságot 2018. március 5 – 22. között Nagy húsvéti sütiversenyünkbe, és nyerd meg a Baileys-ajándékok egyikét.

A Baileysről röviden

A Baileys-sztori 1974-ben, Dublinban kezdődött. A legkiválóbb ír alapanyagok, a whisky és a tejszín házasításával korszakalkotó ital született, amely rengeteg újabb krémlikőr megszületését hozta a későbbiekben. A Baileys krémes, világos mogyorószínű, lágy, dús krémlikőr. Illatát az édes tejszín és a vanília dominálja, íze telt, sima. A likőrt legtöbbször magában, széles talpú pohárban, jégen felszolgálva fogyasztják. Nagyon finom, selymes íze miatt édességek, kávék kedvelt kísérője, valamint sok koktél alapanyagául is szolgál.

Nevezd be, és nyerj!

Képzeld el magad, ahogy ülsz a szépen terített húsvéti asztalnál, egy pohár Baileys a kezedben...melyik süti lenne előtted? Süsd meg, fotózd be, töltsd fel a Nosalty oldalára, és nevezd be a Nagy húsvéti sütiversenybe most! Ha van már olyan recepted az oldalunkon, amelyik pontosan beleillik a képbe, azt is nyugodtan benevezheted. Indulj a nagyszerű Baileys ajándékokért!

Angol édes pogácsa Baileys-mázzal - kattints a recptért a képre!

Nevezési feltételek

A sütiben nem kell alapanyagként szerepelnie a Baileysnek, de a Te elgondolásod szerint passzoljon ízben a likőrhöz. Csak saját édes süti-, muffin- vagy aprósütirecepttel indulj, amelyhez saját fotót töltesz fel!

Hogyan tudsz nevezni a receptversenybe?

Nevezd be egy már meglévő recepted, vagy töltsd fel kedvenc húsvéti sütirecepted egy saját fotóval a NoSalty.hu oldalon a „Beküldés” menüpontban, majd kattints a receptnél a „Benevezek” gombra. Miután a receptedet szerkesztőink megnézték és jóváhagyták, már kezdődhet is averseny, ahol az alábbi értékes nyeremények várnak Rád.

Hogyan tudsz szavazni a receptekre?

A NoSalty.hu rendszerén belül areceptversenyteljes időtartama alatt a „Nagy húsvéti sütiverseny” fülre kattintva, majd a recept kiválasztása után a „Szavazok” gombra kattintva lehet szavazni. A receptekre szavazni kizárólag a NoSalty.hu-n regisztrált felhasználók tudnak. Szavazni naponta egyszer lehet a beküldött recept oldalán található „Szavazok!” gombbal.

Tudj meg többet a Baileys krémlikőrökről itt!

Nyeremények

  • 4 db Baileys ajándékcsomag, melynek tartalma egyenként: 1 üveg Baileys krémlikőr két üvegpohárral díszcsomagolásban

Összesen négy nyeremény kerül átadásra. A három legjobb receptet Kárai Dávid, az ÍzHuszár blog alapítója és szerzője, Nemes Nóra, a Dacota blog szerzője és Hering András, a Nosalty főszerkesztője választja ki. A közönségdíjat pedig a legtöbb szavazatot szerzett recept beküldője kapja.

A receptverseny időtartama: 2018. március 5–22.

Eredményhirdetés: 2018. március 23.

A szavazatok állását itt követheted!

A játékban résztvevők elfogadják a Nosalty felhasználói feltételeit és a Játékszabályzatot.

A versenyünk véget ért, nyerteseinknek gratulálunk nyereményeikhez!

Közönségdíjasunk:

Iluska - Pityókás diós sütije

A Nosalty szerkesztősége által választott 3 recept:

Zsuzsamama56 - Tejszínkrémes narancsos kockája

scarlett69 - Gluténmentes húsvéti linzertála

Marcsux - Mákos álom citromkupolája

...és van még egy díjunk: egy üveg Baileys Chocolate Luxe, melyet a Baileys ajánlott fel

LadyMeli részére, Báránybőrbe bújt répatortájáért

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek