Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Nem árulnak zsákbamacskát - Ennyit ad kezdő munkatársainak a Meki, de mire elég ez a pénz?

A gyorsétteremlánc már kiteszi a kirakatba, mennyit ad kezdő dolgozóinak. Mutatjuk...

A nyár folyamán többször is írtunk róla, mennyiért csalogatják az új munkatársakat a McDonald's-okba. Akkor a kiemelt, munkaerő-piaci szempontból nehezebb helyzetben lévő éttermekben nettó 140–160 ezer forint ajánlottak a kezdő munkavállalóknak.

Az elmúlt időszakban a gyorsétteremlánc még nagyobb hangsúlyt fektetett az utánpótlásra, és már nemcsak az álláskereső portálokon próbál toborozni. Reklámjaikkal lehet találkozni a televízióban, az interneten, illetve egyik olvasónk hívta fel a figyelmet ezekre a hirdetésekre:

A Meki tehát már kerek perec kimondja, hogy mennyit kaphat egy kezdő munkavállaló náluk. A minimum nettó 130 ezer forintos fizetés a teljes munkaidőben ledolgozott hónapért jár. A teljes betanulást követően minimum nettó 140 ezer forintot ajánlanak. Emellett minden dolgozónak jár az ingyen személyzeti étkezés, és biztosítják a rugalmas munkaidőt is, ami főleg az iskolásoknak kedvez. Ezt erősítette meg nekünk egy dolgozó is.

Bálint néhány hónapja dolgozik a McDonald's egyik egységében. A fiatal megerősítette a hirdetésben szereplő számokat, tényleg lehet ennyit keresni, de meg is kell a pénzért dolgozni. Neki a tanulmányai mellett elég a fizetés, amit adnak, azt viszont megjegyezte, hogy egy családos, vagy albérletben élő fiatalnak már nem biztos, hogy annyira kedvező a Meki ajánlata. 

...ezeket láttad már?

Szólj hozzá!

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!