Mit főzzek ma? 2017.01.24. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy kapros sertéshúslevest, túrós rakott karfiolt és chiamagos-gyümölcsös édes krémet mutatunk!

LEVES

Kapros sertéshúsleves

Recept itt!

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Túrós rakott karfiol

Recept itt!

Még több egytálétel itt!

DESSZERT

Gyümölcsökkel rétegezett chiapuding

Recept itt!

Még több édes krém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek