Mit főzzek ma? 2017.01.11. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal sajtos karfiolkrémleves lesz a menü zöldséges húsgolyókkal egyenesen a sütőből, és nutellával töltött amerikai palacsinta, hmm, nyami!

LEVES

Sajtos karfiolkrémleves

Recept itt!

Még több leves itt!

FŐÉTEL

Zöldséges húsgolyók a sütőből

Recept itt!

Még több fasírt itt!

DESSZERT

Nutellával töltött amerikai palacsinta

Recept itt!

Még több palacsinta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek