Mit főzzek ma? 2017. 11. 17. péntek

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma bablevest hoztunk rakott karfiollal és túrós muffinnal.

LEVES

Ecetes bableves szélesmetélttel

Recept itt!

Még több bableves itt!

FŐÉTEL

Rakott karfiol darált hússal és rizzsel

Recept itt!

Még több rakott karfiol itt!

DESSZERT

Túrórudi-muffin

Recept itt!

Még több túrós muffin itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek