Mit főzzek ma? 2017. 08. 24. csütörtök

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma gyümölcslevest hoztunk tarhonyás hússal és joghurtos sütivel.

LEVES

Hideg erdei gyümölcskrémleves

Recept itt!

Még több gyümölcskrémleves itt!

FŐÉTEL

Tarhonyás csirkemell zöldpaprikával

Recept itt!

Még több tarhonyás egytálétel itt!

DESSZERT

Joghurtos-szilvás szelet

Recept itt!

Még több poharas sütemény itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek