Mit főzzek ma? 2017. 05. 29. hétfő

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma répakrémlevest hoztunk spenótos tésztával és epres pohárkrémmel.

LEVES

Nyúl Péter kedvenc levese

Recept itt!

Még több sárgarépa-krémleves itt!

FŐÉTEL

Spenótos fusilli

Recept itt!

Még több spenótos tészta itt!

DESSZERT

Epres mascarponekrém Glaser konyhájából

Recept itt!

Még több mascarponekrém itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek