Mit főzzek ma? 2017. 05. 20. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma fokhagymakrémlevest hoztunk bélszínérmével és diós roláddal.

LEVES

Hagymás fokhagymakrémleves

Recept itt!

Még több fokhagymakrémleves itt!

FŐÉTEL

Bélszínérmék fehérboros erdei gombával

Recept itt!

Még több bélszín itt!

DESSZERT

Napóleon rolád

Recept itt!

Még több diós süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek