Mit főzzek ma? 2017. 04. 11. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkba ma tárkonyos ragulevest hoztunk mustáros csirkével és gyümölcstortával.

LEVES

Tárkonyos raguleves gazdagon

Recept itt!

Még több raguleves itt!

FŐÉTEL

Mustáros csirkemell rizzsel

Recept itt!

Még több tejszínes hús itt!

DESSZERT

Retro gyümölcstorta

Recept itt!

Még több gyümölcstorta itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek