Mit főzzek ma? 2016.12.06. kedd

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy fetasajtos-fűszeres paradicsomlevest kínálunk óvári csirkemellel és retro menzás sárgabarackos piskótaroláddal - jó étvágyat!

LEVES

Fetás-fűszeres paradicsomleves

A receptért ide kattints!

Még több levesért ide katt!

FŐÉTEL

Csirkemell óvári módra

A receptért ide kattints!

Még több húsételt itt találsz!

DESSZERT

Sárgabarackos piskótarolád

A sütireceptet itt találod!

Még több piskótatekercset itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

További cikkek