Mit főzzek ma? 2016.11.30. szerda

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!  

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy jó frankfurti levest kínálunk, nehogy éhen maradjatok, utána könnyű spenótfőzeléket és egy narancsos-grízes kevert sütit!

LEVES

Frankfurti leves, ahogy Zsolt készíti

A receptet itt találod!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL

Spenótfőzelék Fahéj konyhájából

A receptért katt ide!

Még több főzeléket itt találsz!

DESSZERT

Narancsos grízsütemény

A receptért ide kattints!

Még több sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek