Mit főzzek ma? 2016.11.12. szombat

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy ázsiai karalábélevest kínálunk nektek csirkével, főételnek sütős csirkecombokat zöldségekkel, és egy tejfölös-kekszes sütit!

LEVES

Ázsiai karalábéleves csirkével

A receptért ide kattints!

Még több levesreceptet itt találsz!

FŐÉTEL

80 fokos csirkecombok

A receptért ide kattints!

Még több húsételt itt találsz!

DESSZERT

Tejfölös-kekszes süti Manna konyhájából

A receptet itt találod!

Még több kekszsütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek