Mit főzzek ma? 2016.11.03. csütörtök

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal snidlinges burgonyakrémlevest kínálunk a világ egyik legjobb egytálételével, juhtúrós sztrapacskával, és egy túrófánkot - ezek után nem lehetsz éhes!

LEVES

Snidlinges burgonyakrémleves

A receptért katt ide!

Még több krémlevest itt találsz!

FŐÉTEL

Juhtúrós sztrapacska

A receptért katt ide!

Még több egytálételért katt ide!

DESSZERT

Túrófánk

A receptért katt ide!

Még több fánkot itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek