Mit főzzek ma? 2016.10.27. csütörtök

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy különleges csirkelevest ajánlunk omlósan ropogós cukkinifasírttal, napraforgómaggal, és egy gyors túrós sütit, melybe olyan gyümölcsöt dobálsz, amit csak szeretnél!

LEVES

Zöldhagymás csirkeleves tésztával

A receptért KATT!

Még több levesért ide kattints!

FŐÉTEL

Napraforgómagos cukkinifasírt

A receptért ide KATT!

Még több zöldségfasírtot itt találsz!

DESSZERT

Gyors túrós-gyümölcsös sütemény

A receptért KATT!

Még több sütit itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek