Mit főzzek ma? 2016.10.18. kedd

Segíteni szeretnénk a naponta felmerülő, unásig ismételt "Mit főzzek ma?" kérdésben nektek, főzzetek/süssetek velünk!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ezúttal egy tartalmas vajbablevessel, rakott kellel és sütőtökös keksszel készültünk!

LEVES:

Zöldbableves sertéshússal

A receptért KATT!

Még több levest itt találsz!

FŐÉTEL:

Rakott kel

A receptért KATT!

Még több egytálételt itt találsz!

DESSZERT:

Egészséges sütőtökös keksz

A receptért KATT!

Még több kekszet itt találsz!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek