Mit főzz szerdán? Ünnepi receptek hétköznapra is

Nem tudod, mit főzz ma? Nincs ötleted holnapra sem, mert kicsit unod már a repertoárod? Segítünk egy napi menüajánlattal!

Naponta jelentkező "Mit főzzek ma?" receptválogatásunkban ma paradicsomlevest hoztunk gombás szűzérmével és mogyoróvajas sütivel.

LEVES

Toscan paradicsomleves Antal konyhájából

Recept itt!

Még több paradicsomleves itt!

FŐÉTEL

Gombás-tejszínes szűzérme

Recept itt!

Még több szűzpecsenye itt!

DESSZERT

Mogyoróvajkrémes kocka

Recept itt!

Még több krémes süti itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek