Miért, de miért? Ezt kérded majd, ha meglátod ezt a 16 félresikerült kajafotót

Van az úgy, hogy nem sikerül, aminek nekiállsz a konyhában...na de ennyire nem??? Ezektől a fotóktól rögtön jobb szakácsnak érzed majd magad...

Béna fotók, béna szakácsok, elbénázott sütés, főzés, tálalás - ha más csinálja, mindig viccesebb. Természetesen. Röhögjünk együtt a konyhában ügyetlenkedő bajtársainkon, legalább szereztünk magunknak egy vidám estét!

KATTINTS a fotóra, nyílik a többi csodásan rettenetes félresikerült alkotás!

Ezeket olvastad már?

via buzzfeed

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?